Jeg synes, at påskeharer er rigtig søde, så derfor har jeg været i gang med at modellere harer igen (og denne gang tog det ikke så lang tid)
Kagen består af 3 lyse lagkagebunde med et lag hindbærmousse a la Blomsterberg og et lag kokoscreme
Opskrift på hindbærmousse a la Blomsterberg
5 blade husblas
200 g hindbær (friske eller optøede)
50 g flormelis
1/2 l piskefløde
1/2 vaniljestang
Husblassen lægges i blød i koldt vand i 30 min. Hindbær, flormelis og vaniljekornene moses sammen med en ske og kommes i en gryde. Massen opvarmes til 70 gr og tages af varmen. Husblassen vrides for vand og kommes op i hindbærmassen - rør godt
Piskefløden piskes og 1/3 del af flødeskummet kommes op i hindbærblandingen - pisk hurtigt. Hindbærblandingen kommes over i den resterende del af flødeskummet
Opskrift på kokoscreme
60 gr kokosmel
2 blade husblas
3 past. æggehvider
85 gr sukker
1/2 tsk vaniljesukker
1 dl piskefløde
Husblassen lægges i blød i koldt vand. De past. æggehvider piskes stive og sukkeret piskes i lidt efter lidt. Fløden piskes. Husblassen vrides for vand og smeltes i mikroovn
Bland nu æggehviderne, vaniljesukkeret, flødeskummet og kokosmelet sammen. Tilsidst tilsættes den smeltede husblas. Cremen sættes i køleskabet og er klar til anvendelse efter et par timer
Ingen kommentarer:
Send en kommentar