I går var vi på besøg hos nogle dejlige venner og jeg tilbød at tage kagen til eftermiddagskaffen med. Det blev til denne påske-/forårskage, som krævede en gåtur (læs "forbrænde kalorier tur") bagefter i det dejlige vejr, inden vi nød den smukke solnedgang fra 1. salen med panorama udsigt over fjorden
Og jeg er da vist ikke den eneste i forårsmood - de kære kaniner har da virkelig også haft gang i den
Kagen skulle være børnevenlig og er derfor amerikansk banankage med chokolade med et lag af skildpadde creme. Opskriften på banankagen finder du her
Opskrift på skildpadde creme
6 Toms kæmpe skildpadder
50 g hakket mørkt chokolade
1/2 L fløde
Skildpadderne hakkes i stykker og blndes med den mørke chokolade
Fløde bringes til kogepunktet og hældes over chokoladen. Der røres rundt. Når massen er ensartet dækkes den med vita vrap. Det skal helt ned og røre overfladen og langs siderne for at undgå kondens
Skal stå på køl minimum 6 timer
Piskes før brug op med el-pisker i nogle minutter
Super fin påske kage :-)
SvarSletMange tak :-)
SletHvor er den bare super fin, og sød. Mange fine modeleringer
SvarSletHyggehygge
Marianne
Tak Marianne! Rigtigt dejligt at modellere igen efter alle blomsterne - som jo egentlig også er modelleringer, bare på en anden måde
SletEj hvor er den skøn:-)
SvarSletTak Nanna :-)
Sletden er da helt vidunderligt sød og sjov ..... sikke et stort arbejde
SvarSletArbejde og arbejde, jeg kalder det hyggetid...... ;-) Neeeej jeg ved godt, hvad du mener, men jeg slapper af ved det
SletHej! Jeg prøvede at lave skildpaddecremen forleden, med den tanke at jeg ville bruge det til topping på cupcakes, men! Cremen var lige så flydende efter 12 timer i køleskab, som da jeg satte den ind.. Rigtig øv.. Gjorde du noget specielt? For jeg fulgte opskriften her, og forstår simpelthen ikke, hvad der gik galt. Det plejer jo at virke, når man bare laver alm. chokoladeganache..
SvarSlet