søndag den 25. marts 2012

"God påske" kage

I går var vi på besøg hos nogle dejlige venner og jeg tilbød at tage kagen til eftermiddagskaffen med. Det blev til denne påske-/forårskage, som krævede en gåtur (læs "forbrænde kalorier tur") bagefter i det dejlige vejr, inden vi nød den smukke solnedgang fra 1. salen med panorama udsigt over fjorden


Og jeg er da vist ikke den eneste i forårsmood - de kære kaniner har da virkelig også haft gang i den


Kagen skulle være børnevenlig og er derfor amerikansk banankage med chokolade med et lag af skildpadde creme. Opskriften på banankagen finder du her

Opskrift på skildpadde creme

6 Toms kæmpe skildpadder
50 g hakket mørkt chokolade
1/2 L fløde

Skildpadderne hakkes i stykker og blndes med den mørke chokolade
Fløde bringes til kogepunktet og hældes over chokoladen. Der røres rundt. Når massen er ensartet dækkes den med vita vrap. Det skal helt ned og røre overfladen og langs siderne for at undgå kondens

Skal stå på køl minimum 6 timer
Piskes før brug op med el-pisker i nogle minutter

9 kommentarer:

  1. Hvor er den bare super fin, og sød. Mange fine modeleringer

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Marianne! Rigtigt dejligt at modellere igen efter alle blomsterne - som jo egentlig også er modelleringer, bare på en anden måde

      Slet
  2. den er da helt vidunderligt sød og sjov ..... sikke et stort arbejde

    SvarSlet
    Svar
    1. Arbejde og arbejde, jeg kalder det hyggetid...... ;-) Neeeej jeg ved godt, hvad du mener, men jeg slapper af ved det

      Slet
  3. Hej! Jeg prøvede at lave skildpaddecremen forleden, med den tanke at jeg ville bruge det til topping på cupcakes, men! Cremen var lige så flydende efter 12 timer i køleskab, som da jeg satte den ind.. Rigtig øv.. Gjorde du noget specielt? For jeg fulgte opskriften her, og forstår simpelthen ikke, hvad der gik galt. Det plejer jo at virke, når man bare laver alm. chokoladeganache..

    SvarSlet