tirsdag den 27. marts 2012

Test pilot

Den anden dag kom der uventet 2 pakker med postbudet og se lige, hvad der var indeni


Dr. Oetker sendte mig 3 krymmelkarusseller; Lillifee, Jungle og Minipearls. Sidstnævnte har jeg allerede brugt nogle af. Derudover 2 glas med Konfetti og Dekorations stjerner. Og lige hvad jeg skal bruge til den kommende weekends STORE projekt!!!!! mandelmel. Vildt dejligt :-)Samtidig modtog jeg denne pakke fra Odense, som tak for at jeg fremover vil prøve deres nye produkter af - med største glæde!!! 500 g Odense Marcipan, 200 g mærk chokolade og 200 g nougat. Disse produkter vil ligeledes blive anvendt i mit STORE weekendsprojekt. Skønt med søde og gavmilde producenter

Og har jeg så ikke vakt jeres nysgerrighed med hensyn til weekendens STORE projekt????? Jeg kan røbe, at det bliver afsløret....... på mandag ;-)

2 kommentarer:

  1. Hvordan bliver man lige sårn en test-person? Nu har jeg set flere der skriver om at de har modtaget ting med posten og tænker om det er noget man melder sig som eller hvordan?
    Fed blog i øvrigt ;o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er ikke noget, jeg har meldt mig til. Odense skrev til mig, om jeg ville være interesseret i at teste deres nye produkter af og Dr. Oetker sendte bare....... De har begge tidligere sponsoreret et arrangement, som jeg har afholdt, måske derfor?

      Slet