søndag den 8. april 2012

Påske cupcakes

Disse påske cupcakes er fra "easter cake and sweets table" og jeg synes, at de er sjove og søde og hos børnene gik de rent ind :-) Nåååå ja også hos de voksne.....


Her er Hr. Kaninus med henholdsvis den ene og den anden ende oppe over jorden
Hr. Kaninus, gulerod og blomster er modelleret i fondant. Jorden er lavet af små chokoladestykker
Opskriften på cupcakes, som er amerikansk banankage med chokolade, finder du her
Græsset er Italian Merinque ButterCream farvet med grøn pastafarve og sprøjtet på med en M1 tyl


Og de samme cupcakes med forårs blomster lavet i fondant

Opskrift på Italian Merinque ButterCream (IMBC)
120 ml vand
530 ml sukker
10 past æggehvider
680 g usaltet smør
3 tsk vaniljeessens

Vand og sukker bringes i kog. Skulle der danne sig sukkerkrystaller på grydens kant, kan disse fjernes med en pensel med koldt vand. Efter 5 min. kogning piskes æggehviderne. Æggehviderne er stive efter 2 min.'s piskning og sukkersiruppen har kogt samlet 7 minutter. Det er vigtigt, at sukkersirup og æggehviderne er færdige samtidig

Under piskning ved høj hastighed tilsættes sukkersiruppen til æggehviderne. Tilsæt siruppen ved at lade den løbe ned langs skålen. Pisk ved høj hastighed indtil skålen føles kold (min. 10 min)

Dernæst tilsættes smørret. Der piskes, indtil smørcremen samles (den kan godt skille undervejs, pisk da blot videre). Tilsidst tilsættes vaniljeessensen

6 kommentarer:

  1. Hvor er de bare super fine, dem kan man da næsten ikke nænne at sætte tænderne i !

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Vildt søde og dejligt humoristiske :)

    SvarSlet
  3. Cute ... næsten synd at spise dem ;0)

    SvarSlet
  4. Super flotte........jeg har også lavet dem med kaninerne. De er så søde

    SvarSlet
  5. Mange tak for jeres dejlige kommentarer :-) Men spist blev de altså.....

    SvarSlet