De er lavet til min lillebror og en ny sød veninde, jeg har fået :-)
Lidt uskarpt - men sommerligt ik'?
Jeg har pyntet med nogle jordbær og jordbær blomster i fondant, som jeg lavede til en kage i anledningen af min mor's fødselsdag for nylig og de passer jo lige til disse cup cakes
Jordbær cup cakes (10 stk)
125 g smør
1/2 dl sødmælk
2 æg
125 g mel
1/2 tsk salt
Korn fra en stang vanilje
125 g rørsukker
1 tsk bagepulver
100 g frosne jordbær (tø dem op og blend bærrene)
Smørret smeltes og mælken tilsættes. Dernæst røres æggene i et af gangen. Mel, salt vanilje, rørsukker og bagepulver blandes i en anden skål. Væsken hældes i melblandingen lidt efter lidt, mens der røres. De blendede jordbær vendes i. Formene fyldes 3/4 op
Bages ved 200 gr i 20 min.
Jordbær frosting
250 g flormelis
250 g smør
Korn fra en stang vanilje
100 g frosne jordbær (tø dem op og blend bærrene)
Alle ingredienserne kommes i en skål og piskes til det er let og luftigt
Jeg har sprøjtet frostingen på med en M1 tyl fra Wilton
Og nu er det så snart weekend - weekenden hvor jeg skal på sukkerblomst kursus med Tanja Hanson og 11 andre kagedåser. Jeg glæder mig
Ingen kommentarer:
Send en kommentar