lørdag den 12. november 2011

Birmingham Cake Show 2011 Part 2

Inden jeg tog til Birmingham havde jeg på forhånd tilmeldt mig flere demonstrationer og betalt indgangsbilletterne - det viste sig at være en rigtig god stategi, for der var rigtig mange kage interesserede mennesker ;-)

Dette indlæg kommer til at handle om de forskellige demonstrationer, jeg var til. Generelt vil jeg sige, at det alle var nogle gode og spændende demonstrationer

Det første var "Cake pos and Piped buttercream" af Carolyn White og Penelope Bell. Carolyn har bl.a skrevet bogen "Bake Me I'm Yours - Cake Pops"


Her fik jeg lejlighed til at spørge ind til de dele af processen, som indimellem driller mig. Og så opdagede jeg en ny chokolade som alternativ til Candy Melt, som efter min mening ikke smager godt. Fremover vil jeg bruge Renshaw Simply Melt for det smager godt, rigtig godt! Og så laver de i flere smagsvarianter, især Toffee kan anbefales. I kan købe dem hos den hollandske kagebutik deleukstetaartenshop

Den næste demonstration var "Contemporary Cakes to Impress" med Lindy Smith :-) Lindy viste os flere ting med cuttere og stencils, som jeg senere måtte købe. Jeg fik også købt hendes nye bibel "The Contemporary Cake Decorating Bible" signeret!!!!



Fredagen bød ikke på flere demonstrationer til mig, men jeg var også godt træt efter at være stået op klokken ekstremt tidligt

Men lørdag havde jeg fornøjelsen af hele 3 shows :-)

Det første var "Dare to be different" med Sandra Grice, som modtog "Best in Show at Cake International 2010". Det var hendes første demonstration, men hun var velforberedt og meget dygtig. Hun viste os, hvordan hun laver pyntekål og fortalte os, at vi skal tage springet og kaste os ud i at lave noget anderledes


Og så til min favorit: DEBBIE BROWN med "Two peas in a Pod" Needs to say more????





Jeg havde købt hendes nye bog "Baby Cakes" inden jeg tog derover, men jeg fik købt en anden med en personlig hilsen og signatur. Jeg ØNSKER mig et kagekursus hos Debbie

Den sidste demonstration var med eksperten i sukkerblomster over alle: Alan Dunn med "Exotic Flowers & Foliage", som også er titlen på hans nyeste bog. Jeg købte dog en anden "Christmas flowers"
Han kan lave de mest vidunderlige blomster in no time!



Det var en sand fornøjelse at se de professionelle arbejde

Og så kan jeg vist ikke længere krybe undenom - næste indlæg kommer til at handle om de ting, jeg købte derover. Som en appetizer kan jeg røbe, at min kuffert vejede 8 kg på vej derover og 20+ på vej hjem!

4 kommentarer:

  1. Lyder som nogle gode demonstrationer. Jeg MÅ altså med næste år!

    SvarSlet
  2. Øj jeg er da slet ikke misundelig! Wow ville gerne se Debbie Brown in action!

    SvarSlet
  3. Kager skal der til: Tror mig, det var det virkelig også :-)

    Camilla: Jeg vil gi dig ret, det er et must. Havde egentlig bestemt jeg ville veksle mellem det engelske og det tyske, meeeen nu må vi se. Skriv lige når du begynder at planlægge

    Edith: Det var altså også en fornøjelse. Hun afholder faktisk kurser, hvor du kan komme to personer og blive undervist en dag hjemme hos hende privat! Overvejer det seriøst

    SvarSlet