Jeg har aldrig smagt disse muffins før og det er da en STOR fejltagelse!
De er så lækre.....lige mig ;-)
Har du ikke smagt disse endnu, har du virkelig noget tilgode
De blev serveret lune med en god vaniljeis og en hindbærcoulis
Prøv lige at se - det vælter ud med lækkert fyld
Og det helt geniale er, at de kan laves i forvejen og stå på køl natten over i køleskabet eller fryses ned i endnu bedre tid i fryseren. Det er da vist det man kalder en "win - win"
Opskriften har jeg fundet hos frk cupcake, men I får den også her
Opskrift på muffins med flydende indre/chokolade fondant ca 12 stk
4 past æg
4 past æggeblommer
200 g sukker
200 g mørk chokolade
200 g smør
200 g mel
Æg, æggeblommer og sukker piskes i ca 5 min til en luftig masse
Smør og chokolade smeltes ved svag varme i en gryde. Lad det køle lidt af
Sigt mel i sukker/æggemassen, mens du pisker
Hæld chokolademassen i blandingen over flere gange, mens du pisker
Jeg valgte at lave mine i papirforme
Massen hældes i formene (næsten helt til kanten) og stilles på køl, indtil de skal bruges
Bages ved 200 gr i 10-12 min. Overfladen skal være sprød, når du tager dem ud
Jeg lod dem afkøle nogle min., hvorefter jeg tog dem forsigtigt ud af formene
Ahh.... det lyder godt :)
SvarSletJaaaa....
SletLyder rigtig godt - normalt skal man kun vende en dej forsigtigt og hurtigt når først melet er kommet i. Du skriver man skal piske - er det bevidst for at opnå et eller andet?
SvarSletJeg bliver dig svar skyldig. Som skrevet har jeg "lånt" opskriften andet sted fra
Slet