En påsketradition er marcipanæg. Sidste år lavede jeg dem med forskelligt fyld. I år er fyldet (Odense marcipan) ens, chokoladen (Callebaut, mørk) ligeså. Det er toppingen, som jeg har leget med denne gang
Fra venstre mod højre
Øverst række: lakridskrymmel, bladsølv og chokoladekrymmel
Anden række: bladguld, hakkede nødder og lakridspulver
Nederste række: hindbærpulver, chokoladeknas og lavasalt
Bladguld og bladsølv er fra Krydderiet i Torvehallerne
Lavasalt er fra Krydderiet i Torvehallerne, hindbær- og lakridspulver er fra Specialkøbmanden
De ser rigtig lækre ud :)
SvarSletUmm de ser gode ud.
SvarSletNæste år tror jeg også jeg skal have lidt forskelligt pynt, i år blev det kun til en slags smag/pynt...
Kig evt. forbi min blog jeg har gang i en give away
http://bybusk.dk/2013/04/06/fodselsdags-give-away/