torsdag den 18. oktober 2012

Foretrukne fondant

Jeg er så heldig, at Kop & Kande i Brønderslev har besluttet at tage et stort udvalg af varer fra Cakes & Co ind i deres sortiment. Så kan det ikke blive meget nemmere, når jeg liiige står og mangler noget til mine projekter :-)

Jeg sværger jo til Wilton's fondant, men da Kop & Kande, udover Wilton, havde fået en fondant fra SweetKitchen hjem, blev jeg foræret en pakke af denne for at teste den på deres vegne

Umiddelbart lovede det godt; Fondanten dufter godt og smagen er neutral, men god

MEN så stopper begejstringen også her for at blive til frustration/irritation;
- fondanten er hård
- fondanten er klistet og derfor svær at arbejde med
og så var det, at jeg smed det i skraldespanden....

Så derfor er Wilton stadig mit foretrukne mærke :-)

12 kommentarer:

 1. Åh nej. Jeg har lige købt 2 pakker af det i kop og kande fordi de ikke havde wilton. Gruer helt for at bruge det i morgen. Øv

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil egentlig gerne høre din mening om det. Det er jo meget individuelt, hvilken type fondant der fungerer bedst for en

   Slet
  2. Jeg fik byttet det, da de fik en stor portion wilton fondant hjem . Så jeg fik ikke prøvet det. Jeg er så glad for wilton at jeg ikke har lyst til at prøve noget andet. Fik lavet en fin pirat kage til sfo haloween. :)

   Slet
 2. Jeg sværger helt klart også til Wilton :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har prøvet en del mærker efter hånden, og synes også at Wilton's er den mest pålidelige og nemmeste at arbejde med, og ville aldrig anbefale en anden fondant til en begynder. Når det så er sagt, så synes jeg desværre også, at det er den fondant der smager dårligst, men når vi i familien alligevel ikke er vilde med smagen af fondant generelt, så kan man jo lige så godt bruge den, der giver det bedste udseende, ik? :)

  SvarSlet
 4. Jeg kan bestemt heller ikke lide den der.. Den slasker på en virkelig underlig måde !!!

  Wilton er også den jeg synes er bedst....

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 5. In different mood,even the same candy will give you the different taste.

  SvarSlet
 6. Specialkøbmanden i Rødovre har brugt den på mange af deres seneste kurser, da Wiltons fondant har været udsolgt, og jeg må sige, at jeg synes, at Sweet Kitchens smager MEGET bedre, men den er elendig at arbejde med i forhold til Wiltons!
  Men jeg tænker, at en blanding af de to kunne gøre det godt. For jeg har problemer med, at min wilton fondant meget gerne vil revne i kanten på toppen af kagen, når det er lagt på, som om den er for tør?

  SvarSlet
 7. hej med jer.
  jeg vil godt lige høre om der er nogen der kan hjælpe mig med et par ting.
  Den ene ting er et inspirations hæfte fra kop og kande fra valentins dag i år. jeg har fået det forlagt eller smidt ud. jeg vil gerne høre om der er nogen der har et som evt. jeg kan få en kopi af.
  Det andet er jeg har lige købt nogle forme som hedder : Mad dadder jeg mangler en opskrift på bundene der følger jo ikke nogen med. håber at i kan hjælpe mig

  SvarSlet