Servicet er fra Pip Studio. Jeg synes, det er så yndigt
Napoleonshatte består af en mørdej og en marcipanblanding
200 g smør
300 g mel
100 g sukker
2 æggeblommer
200 g marcipan
2 spsk æggehvide
4 spsk flormelis
chokolade
1. Smørret smuldres i melet
2. Tilsæt sukker og æggeblommer og saml dejen hurtigt
3. Dejen sættes på køl i 1 time
4. Marcipanen røres med æggehvider og flormelis
5. Dejen rulles ud (det er lettes at gøre dette mellem 2 stykker bagepapir)
6. Udstik cirkler med en diameter på ca 8 cm
7. Læg en lille klump marcipanfyld i midten af hver cirkel og saml dejen om fyldet med tre fingre
Bages ved 200 gr i 12 min
Skal køle af på rist
Chokoladen smeltes over vandbad eller i mikroovn
Bunden på napoleonshattene dyppes i chokoladen
Velbekomme
Min ynglingskage - Mums - Skønt service .-)
SvarSlet