Sukkerstads
anmeldelse
Jeg har fået dette første eksemplar tilsendt af Rikke fra Den lille kagebutik, som også er kvinden bag ide'en og skibent af bladet
Nedenstående er min anmeldelse af bladet. Jeg har tænkt meget over, at når man skriver en mening og er ærlig, er der en risiko for, at man ligger sig ud med nogle og jeg har virkelig været i tvivl om, hvorvidt jeg skulle blogge om dette. Derfor har jeg også sendt denne anmeldelse til Rikke/Sukkerstads forinden dette indlæg
Nedenstående er min anmeldelse af bladet. Jeg har tænkt meget over, at når man skriver en mening og er ærlig, er der en risiko for, at man ligger sig ud med nogle og jeg har virkelig været i tvivl om, hvorvidt jeg skulle blogge om dette. Derfor har jeg også sendt denne anmeldelse til Rikke/Sukkerstads forinden dette indlæg
Min første tanke er: Endelig! Jeg er rigtig begejstret for ide'en om et dansk kagemagasin og tiden er vel også moden til det; der er virkelig kommet trend i bagning, kagedekoration, desserter og chokolade. Og jeg er tilhænger af at dele glæden ved den søde verden med andre og der er et dansk kagemagasin jo oplagt
Det første nummer har en flot og romantisk forside. Det fremgår tydeligt af forsiden, hvad man kan finde inde i bladet
Bladet er på 50 sider og på forsiden fremgår det, at bladet er til både professionelle og gør-det-selv folket
Først i bladet er et tema "Det' for børn". Jeg må ærligt tilstå, at jeg ikke har læst dette tema, da det ikke interesserer mig og i følge min mening burde temaet have været mere "fangende" med målgruppen og første udgave for øje
Dernæst følger "på besøg hos", som denne gang omhandler chokolade. Bladet har besøgt en chokolade entusiast og en chocolatier. Igen må jeg vende tommelfingeren nedad. Teksterne er meget korte, der er ingen dybde i, der mangler tekst til nummererede billeder, for få opskrifter samt ingen gennemgang af fx hvorledes man tempererer chokolade
I bladet er der 2 præsentationer af kagebutikker, dels "Den lille kagebutik" og Min søsters kage" og de er fine
Derefter følger to gode artikler om henholdsvis Steffen fra Sigfreds Kaffebar (med opskrifter - yes!) og "sukkerpapir, sukkerdej", hvoraf sidste minder om en salgstale
"Så er det snart jul" fylder 5 sider i bladet. Jeg elsker jul!
Der er en side med en opskrift og et lækkert billede til. En side med anmeldelse af 4 julechokoladekalendere. 2 sider med klip-selv-ud-og-saml wrappers til cupcakes eller en julepose til juleguf. Du har dog ikke mulighed for at anvende begge (medmindre du kopierer disse), da de er trykt på for- og bagside af samme side. Sluttelig er der en tutorial på en julekagedekoration i fondant. Der står, at den er nem og det må der nikkes ja til. Efter min mening kunne den have været under temaet "Det' for børn" ;-)
Det samme gør sig gældende for en tutorial til en festlig nytårskage. Den er på et begynder niveau, hvor jeg havde forventet mig et højere niveau
Sidst i bladet er der et "Opråb om afgifter i chokoladebranchen", en lille kursusoversigt og annoncer
Bladet er på 50 sider og på forsiden fremgår det, at bladet er til både professionelle og gør-det-selv folket
Først i bladet er et tema "Det' for børn". Jeg må ærligt tilstå, at jeg ikke har læst dette tema, da det ikke interesserer mig og i følge min mening burde temaet have været mere "fangende" med målgruppen og første udgave for øje
Dernæst følger "på besøg hos", som denne gang omhandler chokolade. Bladet har besøgt en chokolade entusiast og en chocolatier. Igen må jeg vende tommelfingeren nedad. Teksterne er meget korte, der er ingen dybde i, der mangler tekst til nummererede billeder, for få opskrifter samt ingen gennemgang af fx hvorledes man tempererer chokolade
I bladet er der 2 præsentationer af kagebutikker, dels "Den lille kagebutik" og Min søsters kage" og de er fine
Derefter følger to gode artikler om henholdsvis Steffen fra Sigfreds Kaffebar (med opskrifter - yes!) og "sukkerpapir, sukkerdej", hvoraf sidste minder om en salgstale
"Så er det snart jul" fylder 5 sider i bladet. Jeg elsker jul!
Der er en side med en opskrift og et lækkert billede til. En side med anmeldelse af 4 julechokoladekalendere. 2 sider med klip-selv-ud-og-saml wrappers til cupcakes eller en julepose til juleguf. Du har dog ikke mulighed for at anvende begge (medmindre du kopierer disse), da de er trykt på for- og bagside af samme side. Sluttelig er der en tutorial på en julekagedekoration i fondant. Der står, at den er nem og det må der nikkes ja til. Efter min mening kunne den have været under temaet "Det' for børn" ;-)
Det samme gør sig gældende for en tutorial til en festlig nytårskage. Den er på et begynder niveau, hvor jeg havde forventet mig et højere niveau
Sidst i bladet er der et "Opråb om afgifter i chokoladebranchen", en lille kursusoversigt og annoncer
Jeg kan ikke helt se, hvor mange gange om året bladet udkommer. Det koster 49,50 kr og kan købes ved forskellige kagebutikker via deres webshop samt i fysike butikker. Du finder flere oplysninger her
Summasumarum: Jeg er, som beskrevet først i dette indlæg, vild med ide'en om et dansk kagemagasin, men dette nummer lever ikke op til mine forventninger. Niveauet er for lavt og det til trods for, at jeg kun har beskæftiget mig med kagedekoration i 1 1/2 år. Ifølge min mening mangler der dybde i artiklerne, flere opskrifter, højere niveau på dekorationerne og dermed tutorials. Der er for få inspirerende billeder af kager, desserter mm
Jeg beklager, at jeg ikke er mere positiv. Der skal ikke være tvivl om, at denne anmeldelse er ment som en konstruktiv kritik. Samtidig er jeg også helt bevidst om, at alt begyndelse er svær og derfor skal jeg da også købe det næste nummer, som udkommer i 2013 (jeg kan ikke finde datoen) for at se, hvordan bladet udvikler sig
Summasumarum: Jeg er, som beskrevet først i dette indlæg, vild med ide'en om et dansk kagemagasin, men dette nummer lever ikke op til mine forventninger. Niveauet er for lavt og det til trods for, at jeg kun har beskæftiget mig med kagedekoration i 1 1/2 år. Ifølge min mening mangler der dybde i artiklerne, flere opskrifter, højere niveau på dekorationerne og dermed tutorials. Der er for få inspirerende billeder af kager, desserter mm
Jeg beklager, at jeg ikke er mere positiv. Der skal ikke være tvivl om, at denne anmeldelse er ment som en konstruktiv kritik. Samtidig er jeg også helt bevidst om, at alt begyndelse er svær og derfor skal jeg da også købe det næste nummer, som udkommer i 2013 (jeg kan ikke finde datoen) for at se, hvordan bladet udvikler sig
Jeg vil ønske Den lille kagebutik held og lykke med det store projekt, som "Sukkerstads" er
Jeg er heller ikke imponeret og slet ikke til 50kr..
SvarSlet