Jeg synes, at jeg i al denne glæde over 3 ugers sommerferie ville forkæle mine kollegaer og selvfølgelig med mums til ganen. Det blev til disse sommerferie muffins
Det er en ny opskrift på herlige hindbærmuffins jeg har brugt. Ovenpå er der sprøjtet White Meringque Frostning med tyl M1 (Wilton) og øverst er de pyntet med en fransk anemone i fondant. En himmelsk mundfuld!
Opskrift på hindbærmuffins:
125 g sukker
125 g mel
125 g smør
3 æg
1/2 tsk bagepulver
1 1/2 tsk vaniljesukker
1 spsk mælk
Frosne hindbær (tilsæt den mængde du ønsker)
Bland sukker og mel godt. Tilsæt derefter smør og æg - pisk med håndmixer til der ikke er klumper i dejen. Kom mælk og dernæst vaniljesukker i. Bagepulver kommes i og der røres godt. Tilsidst vendes de frosne hindbær i. Formene fyldes 3/4 op
Bages ved 175 gr i ca 35 min
Opskrift på White Merinque Frosting finder du her
GOD SOMMER
Meget, meget flotte, Lone! Rigtig god sommerferie :-)
SvarSletCamilla: Tusinde tak og i lige måde :-)
SvarSlet