tirsdag den 5. juli 2011

Mæh si'r det lille lam (cake pops)

Jeg har i forrige indlæg lovet flere cake pops og her kommer næste i rækken


Jeg har først overtrukket cake pops'en med hvid chokolade og dernæst rullet den i Sugar Pearls fra Wilton. Hovedet og benene havde jeg på forhånd lavet i fondant. Benene er bare stukket lidt ind, hovedet har jeg sat fat med et lille stykke fra en tandstik, da det ville falde af pga vægten


Samme får set fra siden

Jeg lavet også et eksemplar med små White Nonpareils fra Wilton


Forfra og fra siden


God fornøjelse :-)

4 kommentarer:

  1. Hejsa Kagemums,

    Jeg studerede på nettet i går og fandt en side med de der cakepops... og de er bare sååååå søde - og da jeg så lige ser, at du har lavet et lille får..... he he he den er da ikke til, at stå for. Jeg må have lavet nogle de er bare for søde, men det kræver nok lidt at lave dem, men øvelse gør mester og jeg er sikker på, at man kan finde nogle der gerne tager imod, selv hvis de er blevet lidt mislykket :D
    Din kage er mega sød :D

    Knus og god weekend

    Rikke

    SvarSlet
  2. Bettelaus: Et er helt sikkert - kagen smager lige godt uanset hvordan den ser ud ;-)
    De er ikke så svære at lave, men du skal passe på at kagen ikke bliver for stor i forhold til pinden ellers falder den af, når du skal overtrække den. Kast dig endelig ud i det - rigtig god fornøjelse

    SvarSlet
  3. Hehe jeg synes det ligner lidt flamingokugler :P Men nørj hvor er det nogle nuttede får. Man nænner jo ikke at spise dem.

    SvarSlet
  4. Litzy: Tjaaa det kan du egentlig godt have ret i ;-) Der er som dig rigtig mange der siger: "man nænner jo ikke at spise sådan en fin kage". Jeg har det netop sådan at de SKAL spises (ellers bliver jeg faktisk fornærmet ;-))

    SvarSlet