Bundene er lavet af Odense marcipan "Rose" med jordbærsmag og i en skøn rød farve. Som fyld har jeg brugt White Merinque Frosting tilsat "jordbærfresh" fra Specialkøbmanden, så det får en skøn sart lyserød farve. Chokoladen er henholdsvis mørk chokolade samt hvid chokolade. Sidstenævnte tilsat "Pink Candy" fra Wilton. Inden chokoladen er stivnet er der drysset frysetørrede jordbær
Den største kompliment fik jeg fra min fætter: "de er gode, bedre end Summer Bird's flødeboller". Mange tak Mads, du er en sød dreng :-)
Se ser altså også gode ud. Jeg har endnu til gode at lave flødeboller.
SvarSletiiih, hvor er det fine og prinsesse-agtige :) Jeg er faaan ;)
SvarSletCamilla: Du må endelig gøre det, men der er ingen vej tilbage. Når du først har smagt de hjemmelavede en gang, vil du ikke sætte tænderne i de fabriksproducerede længere - så er du advaret ;-)
SvarSletKristina: Mange tak :-)
Uhh det er altså halvfarligt med alle de her skønne kageblogs! Sidder endnu en gang kl. 7 om morgenen og diskuterer med min søde tand ;-)
SvarSletDe ser super lækre ud!
Edith: De SMAGER altså også bare super godt :-) Kender det godt med at sidde og savle ned i tastaturet, når man surfer rundt på de forskellige kageblogs
SvarSlet