onsdag den 27. juli 2011

Hindbær cup cakes

Jeg er vild med hindbær i kager (og jordbær og brombær og ......). Jeg har tidligere bagt hindbær cup cakes, se her. Denne gang har jeg brugt en opskrift, jeg har fundet hos Frk Cupcake. I finder den nederst i dette indlæg

Og så er jeg jo slet ikke færdig med min nye veiner :-) Jeg har derfor lavet blomster i blå og røde nuancer.




Formene på de øverste to billeder har jeg købt hos blue ribbons i UK. Formen på det nederste billede er en mini cup cake form fra Kalas, som jeg jo er total vilde med


Opskrift på hindbær cup cake med hvid chokolade (ca 20 stk)

3 æg
3 dl creme fraiche
1 1/2 dl smeltet smør/margarine

260 g sukker
2 tsk vaniliesukker
1 knsp salt
1 tsk bagepulver
300 g mel

150 g hvid chokolade, grofthakket
125-175 g friske hindbær

Æg, creme fraiche og smør blandes i en skål
Sukker, vaniliesukker, salt, bagepulver og mel blandes i en anden skål

Herefter vendes den våde blanding i den tørre. Tilsidst vendes chokolade og bær i 

Bages ved 200 gr i 20-25 min. (hold øje - de må ikke blive for brune)




2 kommentarer:

  1. Meget søde, Lone. Er særlig vild med den først blå udgave.

    SvarSlet
  2. Camilla: tak skal du ha'! og velkommen hjem fra ferie :-)

    SvarSlet