tirsdag den 6. november 2012

Bolcheriet "Glædelig jul" samt en interessant nyhed

Den anden dag var jeg ude at shoppe med tre af børnene og tilfældigt var Bolcheriet, som jo næsten er lokalt, ude og demonstrere deres kunnen og produktion af skønne bolcher. Jeg er altså vildt fascineret over, hvad det er muligt at gøre med et bolche Jeg fik denne pose med titlen "Glædelig jul". Prøv lige at se; hjerter, gaver, træer, "JUL", nissemænd osv. Og de smager skønt! Faktisk spurgte min ældste datter på 8, om jeg ikke godt kunne tage de billeder til bloggen, så hun kunne komme til at smage ;-)

Ejeren, Thomas, havde en ide, som han meget gerne ville tale med mig om, da jeg fortalte ham om min blog. Han spurgte ind til, om jeg troede, at det kunne være interessant at komme bolchepulver på kager og is. OM???? Det tror jeg nok!
De smider hvert år maaaange kilo bolcher ud (enderne fra bolchestængerne). De har maskinerne til at pulverisere dem og de vil kunne sortere dem i smag og farver. Jeg er begejstret, hvad synes du?
Thomas var så sød at tilbyde mig at sende nogle forskellige, så jeg kan prøve mig frem. Det venter jeg på og jeg skal nok blogge om det. Så må vi håbe, at det er et projekt, der bliver til noget og kommer i handlen

Skulle du komme forbi Løkken eller Skagen, skal du endelig besøge bolcheriet. Du kan se produktionen, smage bolcherne og selvfølgelig købe med hjem til selvforkælelse eller som gaver. Du kan læse mere om Bolcheriet her

8 kommentarer:

 1. Det lyder som en fremragende ide med bolche pulver knas på kager! Det glæder jeg mig til at høre mere om

  SvarSlet
 2. Det kunne også blandes i en småkagedej, eller i macaroons. Muligheder er der nok af.
  Vh Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du da fuldstændig ret i - det må prøves :-)

   Slet
 3. Yes! Pynt, der smager godt, kan vi da ikke få nok af!

  SvarSlet