Endnu en opskrift fra Cupcake Heaven. Jeg ved godt, at jeg ikke har fået lavet en anmeldelse af bladet endnu, men jeg har efterhånden bagt en del af opskrifterne derfra og det er vel den bedste anmeldelse, man kan få?! Så har du ikke købt bladet endnu, som er udkommet på dansk, synes jeg, at du skulle gøre det :-)
Denne gang er det marmor cupcakes, jeg er faldet for. I bladet er det en chokolade-appelsin opskrift, men da det var en pludselig indskydselse og jeg ikke havde appelsiner i huset, blev det til chokolade-banan. Og netop chokolade-banan kombinationen er en af mine favoritter - det smager fantastisk!
Opskrift på chokolade-banan marmor-cupcakes 18 stk
200 g mørk chokolade (jeg brugte Callebaut)
160 g smeltet usaltet smør
2 sammenpiskede æg
3,5 dl banan yoghurt
1 most banan
500 g mel
2 spsk bagepulver
300 g sukker
1. Tænd ovnen på 180 gr
2. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen og stil den til side
3. Smør, æg, yoghurt og banan røres sammen i en skål
4. Tilsæt sukker
5. Mel og bagepulver sigtes ned i blandingen
6. Formene fyldes halvt op med dejen
7. Den smeltede chokolade hældes over
8. Den resterende dej fordeles. Du har nu forme med dej, chokolade og dej
9. Med en tandstik laver du marmoreringen i dejen ved at køre den forsigtigt rundt, så dej og chokoladen blandes
10. Kagerne bages midt i ovnen ca 25 min
Mums, hvor ser de lækre ud - og sikke fine billeder :) Jeg har også fået det lækre blad, men har endnu ikke fået lavet noget derfra. Det må jeg vist hellere få gjort en dags tid ;)
SvarSletJeg så godt din anmeldelse..... Den har jeg så ikke fået lavet endnu, men så har jeg bagt ;-)
Slethvor ser den god ud Lone.Knus fra Carmen
SvarSletDen var også lækker. Jeg har et ekstra blad, vil du have det søde?
SletJa et blad fyldt med masser af gode opskrifter. Dine ser sørme også gode ud :D
SvarSletJeg elsker også kompinationen af banan og chokolade, de her cupcakes ser SÅ gode ud :)
SvarSletVh. Rikke
OMG Yummy !! De lyder/ser jo perfekte ud !!
SvarSlet*lækkersulten nu* :(
Rigtig god aften - klem Kristine