torsdag den 22. november 2012

Mit næste projekt

Det er altså lidt svært at komme i gang igen efter Birmingham

Måske fordi jeg så længe har arbejdet koncentreret med de to kager og der ligesom opstår et kage-tomrum nu???! Den næste konkurrence jeg skal deltage i er Sjælland Cake Show til januar. Jeg deltager i bryllupskage kategorien. Egentlig havde jeg besluttet mig for udelukkende at deltage i konkurrencer med professionelle dommere, men jeg synes, at dette danske initativ skal støttes. Du kan læse mere om showet her


Dette er min skitse - den blive garanteret lavet om undervejs ;-)

10 kommentarer:

 1. Du har altså også noget at leve op til efter din sidste præstation! ;-)
  Glæder mig til at se hvad du finder på!

  SvarSlet
 2. Uf, svært eller ej - det ser spændende ud :)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig spændende ud og jeg glæder mig til at følge dig før/efter konkurrencen. Håber på masser af billeder af bryllupskagerne, for jeg skal giftes næste år og er gået i tænkeboks mht. kagen ;0) Inspiration skader jo aldrig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åååh hvor spændende. Der er så mange smukke ideer til kager, så det må være svært at vælge?

   Slet
 4. Svar
  1. Tak. Så må vi se om det færdige resultat også bliver flot?!

   Slet
 5. Jeg kender godt det der med at man køre lidt død i kager og har brug for et par dage uden kager, før man fortsætter :-)

  Det ser meget spændende ud, det du har tegnet. Glæder mig til at se den til cake showet. Jeg tager også derind og lurer ( og shopper)

  Jeg har langt om længe fået fat i Cake design bladet. Jeg næsten søgt og ringet verden rundt. Men har fundet nogle i danmark der vil sende det til mig. Jeg tænkte om du var interesseret i at vide hvem og hvordan. Det kunne være nogle af dine læsere var interesseret i bladet ???
  Hilsen Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din besked. Så ses vi jo nok :-)
   Du må gerne sende oplysninger om bladet i en mail til mig

   Slet