I lørdags var så dagen, hvor jeg tilbragte en masse sjove timer sammen med Henriette og hendes familie og veninder i anledning af hendes polterabend. Og ingen fest uden kage ;-)
Det blev til denne sommer-polterabend-kage
Den blev spist i solskin ude på terrassen og der var ikke en krumme tilbage
Bunden er en hindbærkage som er pyntet med swirls af White Meringue Frosting, sprøjtet på med tyl M1 fra Wilton og sluttelig pyntet med friske jordbær, brombær og hindbær
Hindbærkage
3 æg
240 g sukker
1 tsk vaniljesukker
150 g hvedemel
300 g frosne eller friske hindbær
Æggene piskes sammen med sukker og vaniljesukker til det skummer og er luftigt. Melet vendes i massen. Jeg har sprayet et tærtefad med "Bake Easy" fra Wilton, men du kan også smørre det med smør. 2/3 af massen kommes i fadet. Hindbærene fordeles udover massen og den resterende 1/3 af massen kommes over hindbærene
Bages ved 200 gr i 30 min
Kagen skal herefter afkøles, inden du kommer frostingen på
White Meringue Frosting
450 g sukker
6 past æggehvider
1 1/2 tsk vaniljeekstrakt
Laves i en metalskål
Pisk alle ingredienserne godt sammen
Fyld en gryde med vand. Når vandet koger, sættes metalskålen oven i gryden (må ikke røre bunden). Der piskes indtil alt sukkeret er smeltet
Stil skålen tilbage i køkkenmaskinen og pisk indtil frostingen danner stive toppe. Det kan godt tage 10-15 min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar