OREO, OREO, OREO
Det er ikke lang tid siden, at jeg smagte Oreo for første gang, men uhmmmmm de er da så skønne :-)
Derfor valgte jeg også at bage disse Oreo cup cakes med Oreo smørcreme OG Oreo pynt, sidst jeg skulle bage (til min fødselsdag)
De vidunderlige forme i grå og hvide nuancer med sommerfugle er fra Squires Kitchen
Opskriften har jeg fundet på Sarah's kager, men I får den også her
Opskrift på 24 Oreo cupcakes:
150 g smør
200 g brun farin
200 g sukker
3 æg
2 tsk. vaniljesukker
300 g mel
2 tsk bagepulver
3 dl mælk
10 knuste Oreos
150 g smør
200 g brun farin
200 g sukker
3 æg
2 tsk. vaniljesukker
300 g mel
2 tsk bagepulver
3 dl mælk
10 knuste Oreos
Frosting
2,5 pasteuriserede æggehvider
100 g sukker
220 g meget blødt usaltet smør (ikke margarine)
6 knuste Oreos
2,5 pasteuriserede æggehvider
100 g sukker
220 g meget blødt usaltet smør (ikke margarine)
6 knuste Oreos
Fremgangsmåde:
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Pisk smør, brun farin og sukker sammen med en pisker
- Pisk æggene i – et af gangen
- Bland bagepulver, vaniljesukker og mel sammen
- Bland lidt af mælken i smørblandingen og tilføj derefter lidt af melblandingen – forsæt sådan til alle ingredienserne er sammenblandet
- Vend de knuste Oreos i dejen
- Hæld dejen i papirformene – de skal være 2/3 fulde
- Bag cupcakes i 20 minutter, hvis kagerne bliver for brune for tidligt, læg da sølvpapir over dem og fortsæt bagningen
- Når kagerne er bagt, skal de afkøles fuldstændig inden frostingen smøres på
- Til frostingen piskes æggehvider og sukker med et piskeris. Hvis der er sukkerkrystaller i frostingen, kan disse opløses ved at piske over et vandbad
- Pisk blandingen med en pisker ca. 10 minutter til blandingen er fuldstændig kold og stiv
- Pisk det meget bløde smør i – lidt af gangen
Hvis blandingen begynder at skille eller klumpe – pisk blot videre, indtil den er glat igen - Vend de Knuste Oreos i frostingen og dekorer kagerne
Jeg har allerede købt flere Oreos - just in case ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar